Om Leather Master Scandinavia


Om Leather Master Scandinavia

”Professional Solutions for Everyday Situations” – det är Leather Master Scandinavia.
Sedan 1985 tillverkar och säljer vi produkter för professionell möbelvård och vår expertis sträcker sig över de flesta material du hittar i ditt hem så som läder, textil, glas, trä och marmor.

I vårt breda sortiment hittar du ett hundratal produkter för rengöring, skötsel och reparation av olika ytor och material i ditt hem. Med vår praktiska problemlösare kan du snabbt få hjälp med just ditt problem men vår support svarar även gärna på dina frågor.

Som ledande i branschen har vi ett ansvar och vi uppmuntrar tanken om att vårda det man har. Vi håller kurser och utbildningar för såväl möbelbutiker, tapetserare, garverier och bilrekondare m.fl. hur olika material rengörs, vårdas och repareras. Runt om i Sverige samarbetar vi med en utvald skara Möbeldoktorer som kan hjälpa till om en större skada uppstått. Nätverket består av utbildade tapetserare, specialiserade på läder och utbildade i detta hos oss på Leather Master Scandinavia. Du hittar våra Möbeldoktorer här.

Produktion, packning och lagerhållning sker i Sverige och sedan 2020 är verksamheten ISO-certifierad enligt standard 9001- kvalitet och 14001- Miljö. Mer om hur vi arbetar med miljö, hållbarhet och socialt ansvar kan du läsa i vår Miljöpolicy.

Våra huvudsakliga kunder är möbelaffärer, men vi är även en stor aktör i bilbranschen med kunder som exempelvis Volvo. Vi finns i hela Skandinavien samt England, Island och Ryssland. Våra produkter rekommenderas av ledande garverier, möbeltillverkare och biltillverkare runt om i Europa.

Leather Master Scandinavia är tillsammans med Bele Cleaning System en del av LMS Bele AB.